Vacatures & stages

Vacatures

Binnen CorDeo scholengroep werken ruim 380 medewerkers met betrokkenheid, bevlogenheid en enthousiasme aan goed en christelijk onderwijs voor onze leerlingen. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je een hart voor kinderen, wil je werken vanuit je geloof in God en ben je toe aan een volgende stap? Dan maken we graag kennis met je!

Van al onze medewerkers verwachten we dat zij onze identiteitsverklaring ondertekenen.

Kijk op werkenbijcordeo.nl voor actuele vacatures binnen onze organisatie.

Zij-instromer

Ben je werkzaam in een ander vakgebied en wil je graag kijken of het onderwijs iets voor jou is? CorDeo Scholengroep denkt graag met je mee! We hebben interessante trajecten voor zij-instromers. Neem contact op met Bas Buitenhuis, hij kan je er alles over vertellen.

Stage

Op De Horizon vinden we het belangrijk om goed onderwijs te geven. Aan onze leerlingen, maar ook aan nieuwe en aankomende collega’s. Daarom hebben we elk jaar een aantal stageplaatsen.

Pabo-stage

Wil je bij ons stage lopen vanuit je opleiding tot leerkracht basisonderwijs? Onze stageplaatsen worden gecoördineerd door de bovenschools opleidingscoördinator van CorDeo Scholen: Hester Blok. Onze vaste opleidingsschool is Viaa in Zwolle. Voor informatie over onze school kun je altijd contact opnemen met de schoolleider.

Stage onderwijsassistent

Wil je je stage onderwijsassistent bij ons op school komen doen? Neem contact op met onze schoolleider, dan kijken we samen of we jou een passende plaats kunnen bieden op onze school.

Andere stage

Wil je een maatschappelijke stage, snuffelstage, oriëntatietraject of andere stage lopen? Neem contact op met onze schoolleider! In principe bieden we geen stageplaats aan oud-leerlingen, maar we zoeken graag met je mee naar een passende stageplaats op één van de andere CorDeo-scholen in Amersfoort.