Communicatie

We vinden het heel belangrijk om met de ouders van onze leerlingen in contact te blijven. Daarvoor gebruiken we verschillende middelen.

Schoolgids

In onze schoolgids leggen we ons schoolconcept uit: waarom zijn we school zoals we dat zijn, hoe organiseren we dat en wat doen we dan precies? De schoolgids is voor iedereen inzichtelijk. Jaarlijks komt er een schoolgids met actuele informatie.

Informatiegids

De informatiegids geeft uitleg over praktische zaken in en rond de school. Omdat hier bijvoorbeeld ook contactgegevens van leerkrachten in staan, is de informatiegids niet openbaar beschikbaar. Aan het begin van het schooljaar krijgen alle ouders deze informatiegids digitaal toegestuurd. Eventueel is een papieren exemplaar op school te krijgen.

Horizontaal

Onze nieuwsbrief heet Horizontaal. Maandelijks krijgen alle ouders hierin actuele informatie toegestuurd. We vertellen waar we mee bezig zijn op school, maar ook belangrijke data en sommige buitenschoolse activiteiten worden hierin gedeeld.

Parro

Parro is een app waarmee we contact houden met de ouders van al onze leerlingen. Je kunt Parro downloaden in de App Store (iOS) of Play Store (Google Android). Via Parro kunnen leerkrachten nieuws en foto’s uit de klas delen, maar ook contact opnemen met de ouders van een leerling. Andersom kan natuurlijk ook: via Parro heb je eenvoudig en snel contact met de leerkracht van je kind. Ook heb je via Parro inzicht in de schoolagenda.

 

Sociale media

De Horizon is te vinden op Twitter, Instagram, en LinkedIn. Volg jij ons al?

Wilt u weten hoe wij met de AVG en privacy omgaan? Kijk dan op de pagina ‘Privacy‘.